Anonymous

 

EKT

Τι χρόνος και πόροι απαιτούνται από την πλευρά του φορέα μου για να λάβω την υπηρεσία αποθετηρίων SaaS;

Η προκαταρκτική διαδικασία (πριν την υπογραφή του πλαισίου συνεργασίας) θα απαιτήσει κάποιο χρόνο από μέρους σας για τη συμπλήρωση και υποβολή του ερωτηματολογίου, που μπορεί να ποικίλει από λίγες ώρες έως κάποιες μέρες, αν χρειαστεί να συγκεντρώσετε τώρα για πρώτη φορά τις σχετικές πληροφορίες.
Αφού υπογραφεί το σχετικό πλαίσιο συνεργασίας, θα χρειαστεί να υπάρξει συνεργασία με το ΕΚΤ για την αναλυτική καταγραφή των προδιαγραφών και των αναγκών σας, ώστε σύμφωνα με αυτές να αναπτυχθεί το αποθετήριο. Σε αυτές τις διαδικασίες θα πρέπει να συμμετέχει προσωπικό του φορέα σας που ασχολείται με την τεκμηρίωση  και, αν το κρίνετε εσείς σκόπιμο, διοικητικό προσωπικό με γενικές γνώσεις και πληροφορίες για το φορέα σας. Τα αρμόδια άτομα από την πλευρά του φορέα σας θα συνεργαστούν μαζί μας για το σχεδιασμό, την καταγραφή των απαιτήσεών σας και τα λοιπά διαδικαστικά θέματα.
Κατά την υλοποίηση του αποθετηρίου, προσωπικό του φορέα σας, θα χρειαστεί να διαθέσει μερικές ώρες/ημέρες για τον έλεγχο και τη δοκιμή της υποδομής. Μόλις το αποθετήριο περάσει στην παραγωγική φάση, θα πρέπει να διαθέσετε κάποιες ανθρωποημέρες για τις εργασίες απόθεσης και τεκμηρίωσης, ανάλογα βέβαια με το μέγεθος των συλλογών σας.
Μια μικρή ομάδα ατόμων (τεκμηριωτής/επιμελητής, τεχνικός υπεύθυνος) αρκεί για να διαχειριστεί το αποθετήριο σε τακτική φάση.

 

There is currently no content classified with this term.

Subscribe to RSS - Τι χρόνος και πόροι απαιτούνται από την πλευρά του φορέα μου για να λάβω την υπηρεσία αποθετηρίων SaaS;